atelierul de curatenie

Atelierul de Curatenie – Firma de curatare canapele in Bucuresti si Ilfov

Atelierul de Curatenie – Firma de curatare canapele in Bucuresti si Ilfov

Daca ai o canapea din material textil, atunci stii cat de repede se poate murdari si pata. Curatarea regulata este esentiala pentru a-i mentine aspectul si a prelungi durata de viata. Firma de curatare canapele, Atelierul de Curatenie, este specializata in curatarea canapelelor din stofa, indepartand murdaria, petele si mirosurile neplacute.

Operatorii nostri folosesc o varietate de tehnici pentru a curata canapelele din material textil (curatarea canapelei de textil), in functie de tipul de material si nivelul de murdarie si pete. De asemenea, folosim solutii de curatare ecologice care sunt sigure pentru tine, familia ta si mediu.

Curatat canapele injectie-extractie: pentru curatarea in profunzime, folosim curatarea prin injectie-extractie, o metoda extrem de eficienta care presupune injectarea solutiei de curatare adanc in tesatura si apoi extragerea acesteia impreuna cu murdaria si petele. Aceasta metoda este potrivita pentru canapele foarte murdare si patate si este o garantie ca, dupa curatare, va lasa canapeaua cu aspect proaspat si curat.

Confortul este esential pentru clientii nostri, motiv pentru care oferim servicii de curatare la domiciliul dumneavoastra. Tehnicienii nostri vor ajunge la locatia dvs. cu toate echipamentele si solutiile de curatare necesare pentru a face treaba eficient si rapid.

Daca locuiti in Bucuresti si aveti nevoie sa va curatati canapeaua textila, nu cautati mai departe, alegeti firma noastra de curatare a canapelelor, Atelierul de Curatenie. Echipa noastra de tehnicieni are ani de experienta in curatarea canapelelor textile si va asiguram ca veti fi multumiti de serviciile noastre. Contactati-ne astazi pentru a va programa serviciul de curatare a canapelelor si pentru a va bucura de o canapea curata si proaspat mirositoare.

Recomandari clienti: „Nu ma asteptam sa se mai rezolve cu aceasta canapea dupa ce s-a jucat catelul pe ea! Recomand!” (D.O.), „Multumesc inca o data! Au curatat foarte bine! Recomand!” (D.T.), „Am zis sa-i mai dau o sansa canapelei inainte sa „scap de ea” 🙂 Nu se indura sotul meu sa o arucam! Dupa curatare, parca am cumparat o alta noua! Multumesc firma de curatenie!” (C.T.).

Atelierul de Curatenie – firma de curatat canapele textile in Bucuresti – poate fi contactata la numarul de telefon 0737.590.634. Sau ne puteti trimite si un sms la nr. 0737.590.634 si va vom contacta noi. Asteptam mesajele voastre si pe WhatsApp la numarul +40737590634 sau pe email la contact@atelierul-de-curatenie.ro. Pentru rezervarea online a serviciilor noastre de curatare profesionala de canapele si saltele la domiciliu, accesati atelierul-de-curatenie.ro. Ne deplasam imediat in toate sectoarele din Bucuresti (sectorul 1, sectorul 2, sectorul 3, sectorul 4, sectorul 5, sectorul 6) si in Bragadiru, Buftea, Chitila, Magurele, Otopeni, Pantelimon, Popesti-Leordeni, Voluntari. Oferim super pret pe metru patrat si reducere de 10% daca ne contactati AZI! Profitati de oferta de curatare canapele! APELEAZA la specialistii in curatenie, ACUM!


Atelierul de Curatenie – Firma de curatare canapele in Bucuresti si Ilfov
„Atelierul de Curatenie – Firma de curatare canapele in Bucuresti si Ilfov. Oferim super pret pe metru patrat si reducere de 10% daca ne contactati AZI!

Open chat
1
Va putem ajuta?
Buna.
Cu ce va putem ajuta?
Ati aflat de promotia noastra?
10 %‬ reducere la prima solicitare!
Atelierul De Curatenie!