atelierul de curatenie

Apelati la un serviciu profesional de curatat canapele

Daca aveti nevoie de un serviciu de curatare rapida cu spuma a canapelelor, oferit de o firma de curatare canapele, ne puteti contacta! Noi, Atelierul de Curatenie, suntem o firma de curatenie canapele din Bucuresti si imprejurimi! Murdaria de pe canapea va fi indepartata cat mai curand posibil! Nu trebuie sa faci niciun efort. Doar suna-ne!

Daca doriti sa pastrati canapeaua pentru o perioada lunga de timp, va rugam sa nu o neglijati. Apelati la un serviciu profesional de curatat canapele. Dupa curatare, canapeaua va fi ca noua, facandu-va casa sa arate mai curata si mai proaspata!

Pretul curatarii canapelei acasa: de la 5 lei pe metru patrat. Pretul detaliat il gasiti pe pagina cu tarife de curatenie!

Recomandari clienti: „Recomand cu toata caldura! Au salvat viata canapelei. Ii pusesem gand rau ca, daca nici ei nu o scot la capat cu ea, sa o duc la gunoi. Ce a iesit, este de poveste! Ca noua!” (B.F.), „Servicii ireprosabile si de calitate. Multumesc pentru serviciul prestat! Voi mai apela la ei si alta data!” (G.A.), „Punctuali si foarte amabili! Pretul mic! Recomand!” (P.G.), „Am doar cuvinte de lauda! Stiu pe cine voi chema si data viitoare pentru curatarea canapelei!” (L.S.), „Sunt foarte multumita de curatarea unui coltar din piele! Raport calitate / pret excelent!” (R.E.).

Contacteaza rapid firma noastra de curatat canapele in Bucuresti si Ilfov la numarul de telefon 0737.590.634. Sau ne puteti trimite si un sms la nr. 0737.590.634 si va vom contacta noi. Asteptam mesajele voastre si pe WhatsApp la numarul +40737590634 sau pe email la contact@atelierul-de-curatenie.ro. Pentru rezervarea online a serviciilor noastre de curatare profesionala de canapele si saltele la domiciliu, accesati atelierul-de-curatenie.ro. Ne deplasam imediat in toate sectoarele din Bucuresti (sectorul 1, sectorul 2, sectorul 3, sectorul 4, sectorul 5, sectorul 6) si in Bragadiru, Buftea, Chitila, Magurele, Otopeni, Pantelimon, Popesti-Leordeni, Voluntari. Oferim super pret pe metru patrat si reducere de 10% daca ne contactati AZI! Profitati de oferta de curatare canapele! APELEAZA la specialistii in curatenie, ACUM!


Apelati la un serviciu profesional de curatat canapele
Apelati la un serviciu profesional de curatat canapele. Serviciu de curatare rapida cu spuma a canapelelor. Aveti intrebari despre tarife curatanie? Ne puteti suna la 0737.590.634

Open chat
1
Va putem ajuta?
Buna.
Cu ce va putem ajuta?
Ati aflat de promotia noastra?
10 %‬ reducere la prima solicitare!
Atelierul De Curatenie!