atelierul de curatenie

Alegeti Atelierul de Curatenie – noi facem diferenta in curatarea covoarelor

Alegeti Atelierul de Curatenie – noi facem diferenta in curatarea covoarelor

La Atelierul de Curatenie intelegem importanta de a avea o casa curata. De aceea suntem dedicati sa ajutam oamenii sa aiba grija de casele lor oferind o gama larga de servicii de curatenie de inalta calitate. Indiferent daca sunteti proprietar de casa sau de afacere, in Bucuresti sau in judetul Ilfov, noi suntem aici pentru dumneavoastra.

Curatatorie covoare la domiciliu in Bucuresti

Serviciile noastre de curatat covoare la domiciliu sunt concepute sa faca ca covoarele dumneavoastra sa arate ca noi. Utilizand echipamente de ultima generatie la care clientii obisnuiti nu au acces, echipa noastra de curatare profesionala va indeparta murdaria, petele si mirosurile de pe covoare, lasandu-le proaspete si curate.

Firma spalare covoare la domiciliu

La Atelierul de Curatenie prioritatea noastra este siguranta celor dragi si a mediului inconjurator. De aceea toate produsele noastre de curatenie sunt sigure pentru copii, animalele de companie si mediu. Procesul nostru de curatare a covoarelor este eficient impotriva petelor si mirosurilor asigurandu-ne ca veti avea covoare curate si sigure pentru familia dumneavoastra.

Curatare covoare direct la domiciliu

Oferim servicii de curatare covoare pe loc la domiciliu pentru a face procesul cat mai convenabil posibil pentru dumneavoastra. Indiferent daca aveti nevoie de curatarea covoarelor acasa sau la locul de munca / birou echipa noastra va veni la dumneavoastra si va avea grija de tot.

Recomandari clienti: „Am curatat cu dansii canapeaua ! Foarte multumit. Solutii sigure pt sanatatea omului. Profesionalism si orientare catre client.Multumiri domnului Stefan pt implicare !” (S. B.), „Am ramas foarte multumit. Au venit chiar Duminica pentru ca in timpul saptamanii nu aveam timp eu. Recomand. Plus ca folosesc produse Bio. Foarte important pentru mine.” (C. M.), „Am apelat si eu la aceasta firma pentru curatarea unui coltar, covor si cateva taburete . Sunt super multumit de cum au iesit ( m-am ingrozit cand am vazut apa rezultata dupa curatare ) , d-nul Stefan si-a facut treaba in mod profesionist si o persoana deosebit de amabila. Cu siguranta voi mai apela la serviciile d-lui” (G. T.)

Cu ajutorul firmei noastre de curatare covoare – Atelierul de Curatenie – covorul tau isi pot recapata frumusetea si curatenia de altadata, asigurandu-ti un spatiu de locuit confortabil si igienic. Nu lasa praful si petele acumulate sa diminueze farmecul casei tale. Alege Atelierul de Curatenie! Suntem o companie de specializata in curatare covoare in Bucuresti. Contacteaza rapid firma noastra de curatat covoare la domiciliu in Bucuresti si Ilfov la numarul de telefon 0737.590.634. Sau ne puteti trimite si un sms la nr. 0737.590.634 si va vom contacta noi. Asteptam mesajele voastre si pe WhatsApp la numarul +40737590634 sau pe email la contact@atelierul-de-curatenie.ro. Pentru rezervarea online a serviciilor noastre de curatare covoare la domiciliu, accesati atelierul-de-curatenie.ro. Ne deplasam imediat in toate sectoarele din Bucuresti (sectorul 1, sectorul 2, sectorul 3, sectorul 4, sectorul 5, sectorul 6) si in Bragadiru, Buftea, Chitila, Magurele, Otopeni, Pantelimon, Popesti-Leordeni, Voluntari. Oferim super pret pe metru patrat si reducere de 10% daca ne contactati AZI! Profitati de oferta de curatare covoare! APELEAZA la specialistii in curatenie, ACUM!

Alegeti Atelierul de Curatenie

Alegeti Atelierul de Curatenie pentru rezultate exceptionale si liniste sufleteasca cand vine vorba de curatarea covoarelor la domiciliu in Bucuresti. Echipa noastra de experti in cutarenie este dedicata sa ofere servicii remarcabile. Spuneti adio covoarelor murdare si bun venit unei case mai curate si mai sanatoase cu noi, Atelierul de Curatenie.


Alegeti Atelierul de Curatenie – noi facem diferenta in curatarea covoarelor
Alegeti Atelierul de Curatenie – noi facem diferenta in curatarea covoarelor. Profitati de oferta de curatare covoare! APELEAZA la specialistii in curatenie, ACUM!

Open chat
1
Va putem ajuta?
Buna.
Cu ce va putem ajuta?
Ati aflat de promotia noastra?
10 %‬ reducere la prima solicitare!
Atelierul De Curatenie!