atelierul de curatenie

Firma de curatare a canapelelor de acasa

Noi, Atelierul de Curatenie, dispunem de tehnologia necesara pentru a indeparta toate petele si murdaria „incapatanata”, indiferent din ce material este tapiteria canapelei! Curatam in profunzime materialele canapelei ca ea sa arate ca noua dupa curatare, iar culoarea sa fie din nou stralucitoare! Daca aveti nevoie de o firma de curatare a canapelelor de acasa realizata de o firma care ofera servicii rapide de curatare a canapelelor acasa, ne puteti suna imediat!

Alege firma noastra de curatat canapele din Bucuresti ce obtine imediat rezultate impecabile!

Serviciile noastre includ curatarea canapelei din piele, curatarea canapele din material textil, fotolii din piele si fotolii cu huse din material textil, scaune din piele si taburete cu huse din material textil!

Oferim un serviciu de curatare canapele la fata locului! Rapid si eficient!

Recomandari clienti: „Sunt foarte multumita de rezultat! Recomand cu incredere Atelierul de Curatenie!” (G.S.), „Lucrat atent si profesional! Programarea a fost respectata! A spus ca ajunge la 10 dimineata, la 10 si un minut mi-au batut la usa 🙂 Recomand!” (R.A.), „Ce sa spun: punctualitate si profesionalism! Recomand!” (S.I.), „Am zis sa-i mai dau o sansa canapelei inainte sa „scap de ea” 🙂 Nu se indura sotul meu sa o arucam! Dupa curatare, parca am cumparat o alta noua! Multumesc Atelierul de curatenie!” (C.T.), „5 stele din 5! Echipa de profesionisti! Recomand cu drag!” (F.M.).

Contacteaza rapid firma noastra de curatat canapele in Bucuresti si Ilfov la numarul de telefon 0737.590.634. Sau ne puteti trimite si un sms la nr. 0737.590.634 si va vom contacta noi. Asteptam mesajele voastre si pe WhatsApp la numarul +40737590634 sau pe email la contact@atelierul-de-curatenie.ro. Pentru rezervarea online a serviciilor noastre de curatare profesionala de canapele si saltele la domiciliu, accesati atelierul-de-curatenie.ro. Ne deplasam imediat in toate sectoarele din Bucuresti (sectorul 1, sectorul 2, sectorul 3, sectorul 4, sectorul 5, sectorul 6) si in Bragadiru, Buftea, Chitila, Magurele, Otopeni, Pantelimon, Popesti-Leordeni, Voluntari. Oferim super pret pe metru patrat si reducere de 10% daca ne contactati AZI! Profitati de oferta de curatare canapele! APELEAZA la specialistii in curatenie, ACUM!


Firma de curatare a canapelelor de acasa
Firma de curatare a canapelelor de acasa. Oferim servicii rapide de curatare a canapelelor acasa! Obtinem imediat rezultate impecabile! Rezerva ACUM la 0737.590.634!

Open chat
1
Va putem ajuta?
Buna.
Cu ce va putem ajuta?
Ati aflat de promotia noastra?
10 %‬ reducere la prima solicitare!
Atelierul De Curatenie!